Selecteer een pagina

Over ons

Organisaties helpen om in een snel veranderde markt futureproof te worden.

PowerInsights is er voor organisaties die door de snel veranderende markt steeds effectiever te werk moeten gaan. Om hun bestaansrecht te behouden.

De missie van PowerInsights komt voort uit de drang om deze organisaties te helpen. Doormiddel van het analyseren, structureren en visualiseren van data.

Door organisaties te ondersteunen en adviseren op het gebied van data, worden zij voorbereid op de toekomst. Waarin een steeds sneller veranderende markt meer flexibiliteit vraagt. Dit doen we door onze waarden centraal te stellen én iedere keer weer te zorgen dat een klant efficiënter en met minder zorgen verder kan.

 

De PowerInsighters

Wesley van Buuren

Wesley van Buuren

BI Consultant & Business Analist

Daniël van Doesum

Daniël van Doesum

Marketing & Sales

 

Arjen Sterkenburg

Arjen Sterkenburg

BI Developer & Data Analist

Onze waarden

Binnen PowerInsights staan drie kernwaarden centraal. Door deze na te leven, richten wij ons op onze missie en visie. Om zo de beste dienstverlening mogelijk te maken.

Frisse blik

Om met onze dienstverlening een organisatie tot nieuwe inzichten te laten komen. Is het belangrijk om met een frisse blik te kijken naar de huidige gang van zaken. Door als buitenstaander de organisatie te analyseren zorgen we voor deze frisse blik. Daarnaast beschikt PowerInsights tot de meest up-to-date kennis binnen het vakgebied.

Betrouwbaarheid

Voor veel organisaties is data van groot belang. Dit betekent dat hier zorgvuldig mee om moet worden gegaan. Binnen PowerInsights is veiligheid en dus ook betrouwbaarheid van groot belang. Alleen zo waarborgen we onze de nodige werkwijze.

Klantgericht

Elk project is anders. Dat weten wij als geen ander. Hierdoor vraagt elk project een andere aanpak om zo de behoefte van de klant zo goed mogelijk te vervullen. Door elke opdracht aan de voorkant goed te analyseren om zo samen een plan van aanpak op te stellen.

Meer weten?

Neem contact met ons op via een van de onderstaande kanalen!

Let's connect

KVK-nr: 87898942

Algemene voorwaarden